Sunday, 18 December 2011

Mung pakse aku untuk BENCI kat mung ! :'(

...Hmm, aku mintak maaf sangat2 perempuan , aku benci sangat kat mung . Dulu aku dah start nk berbaik ngn mung , tapi aku dok sangke mung tikam aku dari belakang . Sanggup mung rampas kebahagiaa aku op ?! Bakpe mung jadi jahat pe setang ngt ar? Aku dok kacau pon idop mung , bakpe mung kacau idop aku ?!!! Mung ni base tine galok gatal gelenye ! Panda ngat wk saloh, tp mase aku nok jupe mung , mung blakon wak jadi baik , mung ingat mung alim ?!! , sekali aku kabo aku benci mung , sampai bile2 , AKU AKAN BENCI mung tine eyh!! mung hipokrit gile ! bukan main agy mung wak baik ngn aku , tapi perangai sebenar mung lebih dari setang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( aku benci mungg :'(

No comments:

Post a Comment