Wednesday, 21 December 2011

Hangout wif Mr.Teddy :D




...Tadaaa ... haha , akhirnye boleyh pon nak ambik gamba diye nii... 
                                         susah betoii , ish3.. hm3..


Awak , rindu awak ... best xjalan2 ptg td ? best kan ..hehe , boleyh pon kite hangout same2.. xpuas pon.. lain kali kite hangout lagi okeyh.. hehe , ilebyu :*

Sunday, 18 December 2011

Mung pakse aku untuk BENCI kat mung ! :'(

...Hmm, aku mintak maaf sangat2 perempuan , aku benci sangat kat mung . Dulu aku dah start nk berbaik ngn mung , tapi aku dok sangke mung tikam aku dari belakang . Sanggup mung rampas kebahagiaa aku op ?! Bakpe mung jadi jahat pe setang ngt ar? Aku dok kacau pon idop mung , bakpe mung kacau idop aku ?!!! Mung ni base tine galok gatal gelenye ! Panda ngat wk saloh, tp mase aku nok jupe mung , mung blakon wak jadi baik , mung ingat mung alim ?!! , sekali aku kabo aku benci mung , sampai bile2 , AKU AKAN BENCI mung tine eyh!! mung hipokrit gile ! bukan main agy mung wak baik ngn aku , tapi perangai sebenar mung lebih dari setang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( aku benci mungg :'(

Thursday, 1 December 2011

Thanks for replaying my love :'>

                     ....Cinta yang tidak berbalas itu bagaikan layang-layang putus talinya.talinya.talinya. Soal cinta adalah soal hati. Ia juga soal jodoh. Manusia hanya merancang tapi Tuhan yang akan tentukan cinta kita. Soal hati tiada undang-undang apetah lagi paksaan. Sejauh dan sedalam mana pun cinta kita terhadap orang, kalau ia tidak berbalas, sukar untuk mengakhirinya dengan perkahwinan.

Awak, saye mintak maaf :'(


...Saye lukekan hati awakk.. saye mintak maaf :( , saye mintak maaf sangat sangat sangat.. dok niat pon saye nk wak awak terase gitu...sedalam mane pun saye rindu diye, tapi dok leh lawan rindu saye terhadap awak.. awak jangan ar ungkit agy nde yang lepas dah tu.. saye betol2 mintak maaf sangt :'(.. awakk, saye sayang awakkk...

I love my Mr. teddy

Awak kena paham , kenape saya cemburu tengok awak , sebab cemburu tu tandanya sayang kan ?
Awak kena paham , kenapa kadang2 saya merajuk , sebab saya nak kan perhatian daripada awak .
Awak kena paham kenapa saya selalu call dan sms awak , sebab saya rindukan awak .
Awak kena paham , kenapa kadang2 saya marahkan awak , sebab saya nakkan yang terbaik untuk awak .
Awak kena paham kenapa saya suka mengadu dengan awak , sebab awak lah segalanya bagi saya . saya nak awak je tahu .
Sekang awak paham kan 


                                                             #saye sayang awak 

Wednesday, 30 November 2011

Tuesday, 29 November 2011

They Complete Me , IMISSYOU friend

 ...seriously, i miss you geng. Rindu lepak sama2, gelak sama2, makan sama2. We do something, always together. Hope, suatu hari nanti , kite boleh berkumpul sama2 lagi :( IMY <3



....haah, ni kawan2 yang aku sayang, yang berdiri sebelah kiri aku tu, nama die ummi nasuha, dan yang sebelah kanan tu, syarah...
lawa kan, dyeorg ni .. sayang kau budak due org !



.....yeah ;), ni laa izzah.. dye ni laa yang sokmo jadi mngse ak..hehew, aku suke ngenak ke dye ni <3 , dye ni mnjee+ baik+cute+ lawaa.. Rindu ea k mg izzah , lme x jpe ngn mg ni.. izzah! #imy 



wani, cyda, zira n aku
....hahaha, ni lha jadi nye, apabila kebosanan melanda :P , xpe, dh nk abis skolh dh pon, so enjoy ar kit.. macam2 posing ade, aku je yg laen,  sume wat piss, ak mcm dh nk tumbng, haha .


.....ni laa semek wani, yg suke bajet tngi! hahaha,#ilek wani jgn marah :P
hehe, dye ni ar, suke ngt bnding ngn ak, spe yg tngi.. eleh, dlm gmbr ni dye mnng ar, aci ar, jinjitttt :P


...ummi!! i will miss u, pindh dh laa ummi :( hmm.. ni laa ummi.. ummi yang comey2, cute2 tu.. dan ni laa bdx nye yg excdnt sme2 ngn ak ary tu, hehew, best ummi op, kite sme2 cium jln, muahhh :* jln, haha, skit gileww..tu laa akbt pontg smbhyg kt skolh sngt, hahah. xpe, kite jdikn tu sbgai kngn sme2 kite eah? knng mnis kite bersme :')

Awak lukakan hati saye ! :'(

...Awakkk!! terlukenya hati saya..mane janji-janji awak selameni??? awak , saya sayang awak sangat-sangat. tapi bakpe mesti awak hukum saya? berat hati saya kehilangan awak. Awak janji macam-macam dengan saya. Lau awak rase takleh tunaikan janji-janji awak, laen kali, jaganlah nak janji. Depan mate saya, boleh pulop awak kapel dengan orang laen? sanggup awak wak saya gini. sanggup awak menduekan saya. Dah kapel dengan orang laen, tapi still agy taknak ngaku. Bukan nye saya nak marah pon, cume terase sangat, bila dah janji, tapi awak buat cakap tak serupe bikin. Dah lha tu awak , wak saya mcam ni. dah puas awak buat saya macam orang kene hesteria kat sekolah, boleh pulop awak mari umah saya, nak mintak maaf. sori la, saya terpakse halau awak balik. mase tu, saya terlalulalu sedih sangat. Mase tu jugak, makwe baru awak tu col saya, nak mintak maaf. hmm, nak buat pe mintak maaf? nasi dah jadi bubur laa. sory tu say ar. 


...Malam tu, awak ade hantar mesej kat saya. awak ingat kan kembali, tarikh kite mule2 kapel dulu dan tarikh berakhirnye cinta kite.. mase saya bacee, saya sedih sangat. menangis tak berlagu sampai muntah2. Mase tu awak susah hati sangat, sampai awak nak datang umah saya tengah malam2 bute. Tapi saya halang. mase tu, buat nde lagi awak nak ambik kesah sal saya, awak dah ada makwe baru kan.


...Awak dah ada makwe baru, tapi awak still hantar mesej kat saya, awak cakap awak sayang saya laa,rindu lha, nde laa. awak banyak menaruh harapan kat saya mase tu. Mase tu jugak, saya tak balas satu pon mesej dari awak. lagipun, buat nde saya nak balas. tapi jujur ar, saya memang susah sangat nak kehilangan awak. saya rase mugkin awak macam tu jugak.


...Skunk kite dah kembali seperti dulu lagi. awak dah break ngan makwe awak tu. hmm, thnks sebab buat saya kembali tersenyum. skunk, awak bagi peluang kat saya pulak nak suh saya balas dendam semula kat awak, atas semua perbuatan awak dulu. tapi ...okey, mugkin ar, saya tak balas. sebab pe saya tak balas? sebab saya sayang awak .......