Tuesday, 29 November 2011

They Complete Me , IMISSYOU friend

 ...seriously, i miss you geng. Rindu lepak sama2, gelak sama2, makan sama2. We do something, always together. Hope, suatu hari nanti , kite boleh berkumpul sama2 lagi :( IMY <3



....haah, ni kawan2 yang aku sayang, yang berdiri sebelah kiri aku tu, nama die ummi nasuha, dan yang sebelah kanan tu, syarah...
lawa kan, dyeorg ni .. sayang kau budak due org !



.....yeah ;), ni laa izzah.. dye ni laa yang sokmo jadi mngse ak..hehew, aku suke ngenak ke dye ni <3 , dye ni mnjee+ baik+cute+ lawaa.. Rindu ea k mg izzah , lme x jpe ngn mg ni.. izzah! #imy 



wani, cyda, zira n aku
....hahaha, ni lha jadi nye, apabila kebosanan melanda :P , xpe, dh nk abis skolh dh pon, so enjoy ar kit.. macam2 posing ade, aku je yg laen,  sume wat piss, ak mcm dh nk tumbng, haha .


.....ni laa semek wani, yg suke bajet tngi! hahaha,#ilek wani jgn marah :P
hehe, dye ni ar, suke ngt bnding ngn ak, spe yg tngi.. eleh, dlm gmbr ni dye mnng ar, aci ar, jinjitttt :P


...ummi!! i will miss u, pindh dh laa ummi :( hmm.. ni laa ummi.. ummi yang comey2, cute2 tu.. dan ni laa bdx nye yg excdnt sme2 ngn ak ary tu, hehew, best ummi op, kite sme2 cium jln, muahhh :* jln, haha, skit gileww..tu laa akbt pontg smbhyg kt skolh sngt, hahah. xpe, kite jdikn tu sbgai kngn sme2 kite eah? knng mnis kite bersme :')

No comments:

Post a Comment